dinsdag 21 november 2017

Zakenmeisje

Er zijn een paar dingen die ik eigenlijk nog wel wil doen en bereiken in mijn leven. Op dit moment ben ik bezig met het behalen van mijn HBO diploma, waardoor ik deels op weg ben, maar ik vind dat ik met meer tegelijk bezig zou kunnen zijn. Ik wil namelijk ook een keer in mijn leven zo fit zijn dat mensen langs het zwembad zich afvragen welke sport ik doe en hoe ik zo gespierd kom. Ik vind duidelijk dat ik hier beter aan zou kunnen werken en dit doel moet ook echt behaald zijn voor mijn 25ste want dat is de periode waarin ik fysiek het sterkst zal zijn. Ik wil niet oud worden zonder ooit gezien te hebben hoe sterk ik kan zijn.

Ik roep ook al sinds (minstens) skivakantie 2012 dat ik ooit een boek wil uitbrengen en door de aankoop van mijn nieuwe laptop (ergens deze week), denk ik dat ik dit weer wil oppakken. Ik heb sinds kleins af aan het verhaal al gedetailleerd in mijn hoofd en de tijd heeft me verder ontwikkeld in mijn taalgebruik en mijn keuze in doelgroep. Mijn taalgebruik en spelling is trouwens nog ver van optimaal, maar dat mag je een lerende dyslecticus niet kwalijk nemen.

Er zijn hiernaast natuurlijk nog veel meer dingen die ik ooit gedaan wil hebben denk aan: parachutespringen, mijn duik bruvette halen, skiën in Canada of naar een sletterig Halloween feest gaan, maar ik heb het nu over mijn carrière.

carrière gericht gezien ben ik ook echt aan het aasen op de positie van CO-BL in de Humphfrey's. Ik weet dat wanneer ik nu gevraagd zou worden ik de jongste CO ooit ben, maar dat interesseert me niet. Ik wil die positie ooit gehad hebben, maar nu net is deze positie aan een werknemer vanuit een ander fideaal gegeven. Hoe mooi zou het zijn om een positie te verkrijgen vanuit hard werken,l terwijl er genoeg mensen zijn die daar een opleiding voor volgen. Om te werken aan dat doel moet ik harder werken op mijn werk en iets meer opofferen voor het werk. Ik heb al wel aangegeven bij mijn baas dat ik geïnteresseerd ben in die positie en ze reageerde redelijk positief, wat ik zie als een oranje licht dat met meer toewijding groen kan worden.

Dat was echt een lame-ass vergelijking, maar deal with it.

- Loek