woensdag 29 juni 2016

'Je weet dat je fucked bent als je te veel praat'.

Thuis (2016) Ik: 'Ik ben fucked'.

Ik heb mezelf vorige week versproken op stage. Ik liet mijn stagebegeleider weten dat ik twee weken eerder zomervakantie had. Raad wie er nu (met haar grote mond), twee weken extra stageloopt. Deze meid!

Ik ben ook sowieso fucked op werkgebied. Ik ben verliefd, denk ik. Ik ontken het, maar mijn hoofd zegt andere shit. Ik krijg hartkloppingen op werk, te gek. Ik weet zeker dat het komt, omdat hij onbereikbaar is. Ik heb dit patroon allang bij mezelf ontdekt. Ik heb verder helemaal geen issues hoor.

Ik zou eigenlijk bezig moeten zijn met de herkansing van een beroepsproduct voor mijn stage. Ik zou inderdaad.. maar daar is alles ook wel mee gezegd. Ik ben net begonnen met een nieuwe serie dus waarschijnlijk begin ik aan het beroepsproduct na ongeveer 4 seizoenen of ik begin daarna aan 'The walking dead'.

Vanavond lekker met me GBB elkaar 100x vragen wat we die avond gaan doen. Morgen kickboksen met een vriend en mijn geleerde skills, later die middag, laten zien op de Hunkemöller eind sale.

Nu verder met me nieuwe serie, die seizoenen kijken zichzelf niet.

Loek

zaterdag 25 juni 2016

'De zooi in je kamer weerspiegelt de zooi in je hoofd'

- Thuis(2009) Mijn moeder:' Je leeft in een zwijnen stal'.

Ik heb nu twee dagen onofficieel vakantie. Ik kan eventueel aan een verslag werken dat ik nog niet gemaakt heb, kan. Dit weekend is weer een onoverzichtelijke bende. Ik heb meerdere afspraken staan vanavond van drie verschillende verjaardagen en ben er nog steeds niet achter of ik nou moet werken, dus dat is goed gepland en handig. Morgen zou ik met meiden van mijn opleiding naar een festival gaan, geen idee welke ook alweer. Daarnaast moet ik morgen ochtend zondagsschool geven en heb ik in de avond alsnog werk. Ik werk mezelf helemaal niet in de nesten hoor.. neuhh....

Bovenop dit alles had ik de kans model te staan voor een meisje uit de kerk die een visagisten opleiding doet. Daarna zou ik een fotoshoot krijgen en alles. Super leuk natuurlijk. maar ik heb geen vrij gekregen voor morgen dus ik weet ook niet of dat überhaupt wel mogelijk is.

Ik ga er maar vanuit dat alles loopt zoals het zou moeten gaan. Tussen al deze onderhuidse toch wel stress, zit ook een kern van pure verveling. Mijn Sims beginnen in een sleur te raken, elke film begint saai te worden maar de motivatie om daadwerkelijk door de snert regen naar de sportschool te gaan is er nog niet.

Ik ga voor de zestigste keer maar eens mijn kamer opruimen en bedenken wat ik vanavond aan ga doen.

-Loeka

vrijdag 24 juni 2016

'We beginnen de blog met een gedicht.'

- Bert Jurling (2015) Hogeschool van Utrecht.

Ik zou haar willen haten,
maar ze is eigenlijk best leuk, best aardig en best lief.
Ik zou haar willen haten,
maar ze is eigenlijk ook best mooi.
Ik weet alleen heel zeker,
dat jij veel beter bij mij past.
Want ik ben al het bovenstaande,
zonder 'beste' eraan vast.

Het gedicht kan een samenvatting van mijn liefdes leven zijn. Ik had het niet beter kunnen verwoorden, al zeg ik het zelf. Soms ben ik bang dat mijn zelfvertrouwen niet met mijn uiterlijk of algemene waarde past. Doordat ik lijd aan deze aandoening, is het voor mij lastig iemand te vinden die mijn ego op gemiddeld niveau houdt. Daarnaast helpt een fobie voor een passieloze relatie ook niet echt mee.

Ik zal waarschijnlijk nog wel een tijdje single zijn. Voor nu is dat ook helemaal geen probleem, het lukt me aardig mezelf te dwingen het chill te vinden.


Loeka.

The start of something new

- High school musical(2007) Troy Bolton: 'This is the start of something new'.

Eigenlijk niet. Dit is eigenlijk helemaal niet het begin van iets nieuws. Mijn leven is al zo'n beetje 20 jaar bezig, dus eigenlijk loopt deze blog achter. Ik geef ook zeker geen korte samenvatting van wat je tot nu toe gemist hebt.

De enige rede dat ik nu een blog begin is om eigen stommiteiten vast te leggen om hier later van te leren of eventueel zelfspot over te hebben. Ik zal deze blog waarschijnlijk net als mijn andere logboeken, dagboeken of sites niet lang bijhouden. Totdat dat gebeurd, ga ik proberen mijn 3 trouwe fans te vermaken. Grote kans dat die drie toevallig steeds een andere site zoeken en vaak toevallig hierop op deze blog belanden. Gelukkig wordt ik door google+ steeds aan mijn non-famous-heid herinnerd, stijgt tenminste niet al de fame naar me hoofd.

Ik zal mezelf niet voorstellen want leren kennen ga je, door de volgende berichten.

- Loeka